085 003 0208

Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering

Container huren in LENT?

10m³ afvalcontainer

Supervoordelig een container huren in Lent

U heeft thuis een omvangrijke klus op de planning staan en u wilt u een container huren in Lent? Bij Budgetcontainers.nl hebben we tal van containersoorten voor u in het assortiment. Omdat wij ook bij u in de buurt een sterk netwerk hebben, vindt u bij ons gegarandeerd het laagste all-in tarief voor containerhuur in de regio. Dit betekent tegelijkertijd dat wij u binnen een mum van tijd van dienst kunnen zijn. Wanneer u nu online een container bij ons huurt, dan leveren wij deze de volgende werkdag al bij u af.

Voor ieder klusproject een afvalcontainer huren

Stel, u bent voornemens uw woning aan een grondige verbouwing of renovatie te onderwerpen. Waar gaat u dan al het puin laten? U kunt natuurlijk besluiten om talloze keren heen en weer te rijden naar en van de stortplaats van Nijmegen. Maar wilt u dat wel? Ten eerste bent u hier veel tijd aan kwijt, terwijl u deze tijd nu juist veel beter kunt gebruiken voor uw klusproject. Daarnaast is het zo dat u de brandstofkosten voor uw auto moet betalen. Dan hebben we het nog niet eens over het stressvolle karakter van deze activiteit. Een goedkope container huren biedt u zowel een zorgeloos als een voordelig alternatief. Op onze site kiest u uw gewenste afvalcontainer, het formaat en na het invullen van de adresgegevens leveren we de container(s) de volgende werkdag bij u af. Wat wilt u nog meer? Wanneer uw container vol is, halen we deze met dezelfde hoge servicegraad weer bij u op.

Altijd een milieubewuste containerkeuze

Vooral wanneer u een grote verbouwing of renovatie wilt verrichten, komen hier meerdere afvalstromen aan te pas. Ook wanneer u uw tuin een grondige onderhoudsbeurt wilt geven krijgt u dikwijls met diverse afvalsoorten te maken. Om deze redenen heeft Budgetcontainers.nl per afvalstroom een geschikte container in het assortiment. Dit is niet alleen erg handig terwijl u druk bezig bent, maar u scheidt er ook nog eens milieubewust uw afval mee. Zodra uw container vol is, wordt deze door ons verwerkt en op de juiste manier gerecycled. U heeft bij ons de keuze uit de volgende containervarianten:

 • Bouw & Sloop
 • Grofvuil
 • Schoon Puin
 • Houtafval
 • Grond
 • Groenafval
 • Dakafval.

Een goedkope container huren in ieder gewenst formaat

Naast deze keuze uit 7 verschillende containersoorten, kunt u bij Budgetcontainers.nl ook uit diverse formaten containers kiezen. De ene verbouwing heeft immers niet dezelfde omvang als de andere en ditzelfde geldt voor tuinrenovaties. Daarnaast kan het zo zijn dat u beperkte ruimte heeft op uw kluslocatie. Dan kunt u ervoor kiezen om meerdere kleinere containers bij ons te huren. Standaard bieden wij u de volgende containerformaten:

 • Container 3m³
 • Container 4m³
 • Container 6m³
 • Container 10m³
 • Container 10m³ (gesloten).

Welke containers tijdens uw verbouwing?

U bent eruit, u gaat een container huren voor zorgeloos gemak tijdens uw verbouwing. Maar dan, welk containersoort kiest u nu? U kunt hiervoor uiteraard altijd contact opnemen met Budgetcontainers.nl. Wij weten als geen ander welke containeroplossing het beste bij uw klusproject past. Een afvalcontainer huren die in ieder geval bij uw verbouwing past, is doorgaans de bouw- en sloopafvalcontainer. De reden is, dat u hier diverse afvalsoorten in kunt weggooien. Denkt u hierbij onder andere aan deuren, gipsplaten, gasbeton, metaalsoorten en plastic. Stel nu dat u alleen uw badkamer gaat renoveren, dan zou het zo kunnen zijn dat de ‘schoon puin’ container voor u het meest geschikt is. Hierin kunt u onder meer keramiek, zoals uw wastafel(s), en steen kwijt. Wilt u uw dak renoveren, dan kunt u hiervoor de zogeheten dakafvalcontainer huren. Deze is speciaal gericht op een correcte verwerking en recycling van dakleer en grind.

Wat valt er onder grofvuil?

Bij menig verhuizing komen er heel wat spullen vrij. Soms zijn dit spullen waarvan u niet eens meer wist dat u ze had en soms zijn dit oude spullen waar u vanaf wilt. Een grofvuil container huren is dan precies wat u nodig heeft. Hierin kunt u uw afgedankte huisraad kwijt, kleding, bankstellen, bedden, kasten, fauteuils en tafels. Natuurlijk, u kunt met heel uw oude inventaris het drukke verkeer trotseren op weg naar de stortplaats in Nijmegen. Maar denkt u eens aan de rust die zich van u meester maakt bij een afvalcontainer huren. Budgetcontainers.nl levert de container voor het grofvuil vaak de volgende werkdag al bij u af. Hierin kunt u alles weggooien wat u aan oud meubilair en huisraad tegenkomt. U kunt zich onbezorgd blijven concentreren op uw klusproject en Budgetcontainers.nl draagt zorg voor een tijdige verwerking en juiste recycling van uw grofvuil.

De afvalcontainers bij uw tuinklus

Ook wanneer u in uw tuin gaat klussen verdient een afvalcontainer huren onze aanbeveling. Meestal is uw eigen groente- en tuinafvalcontainer bij lange na niet toereikend voor het vrijkomende tuinafval. U kiest bij Budgetcontainers.nl uit maar liefst drie verschillende containers die gericht zijn op tuinafval. Ten eerste is er de grondafvalcontainer voor uw oude tuinaarde en eventueel afgegraven zand om een terras te bouwen. Ten tweede hebben wij de houtafvalcontainer in het assortiment voor oude schuttingen en dergelijke. Ten derde bieden wij u scherp geprijsde groenafvalcontainers. Hierin kunt u van alles deponeren, variërend van snoeiafval, onkruid, oude takken, bladeren, bomen, struiken en planten.

Containerverhuur in Lent, zo geregeld

Al met al staat een afvalcontainer huren in Lent bij Budgetcontainers.nl voor onbezorgd gemak. Onze medewerkers zijn ware afvalspecialisten en zij helpen u graag bij de juiste keuze voor een container. Deze kunt u dan heel eenvoudig bij ons huren tegen de scherpste tarieven in Lent en omgeving. Ook een goedkope container huren in Lent maar graag eerst wat meer informatie? Belt u ons dan gerust op telefoonnummer 085-0030208. Wij geven u een eerlijk advies waar u veel voordeel uit haalt. Uiteraard kunt u ons ook mailen: info@budgetcontainers.nl, of ons online contactformulier gebruiken.

Wij zijn een speler met landelijke dekking, maar een lokaal karakter, waardoor wij de kosten beperkt kunnen houden. We richten ons bij de containerverhuur niet alleen op steden zoalsAmsterdam,Rotterdam,Den haag,Utrecht,Eindhoven,s-Hertogenbosch,Arnhem,Nijmegen,Meppel,Zutphen,Deventer,Tilburg,Zwolle,Amersfoort, maar ook op elke andere stad of dorp in Nederland.