085 003 0208

Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering

Container huren in DOETINCHEM?

10m³ afvalcontainer

Bouwafval container 10m³
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren
Grofvuil container 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren

10m³ (gesloten) afvalcontainer

Bouwafval container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren
Grofvuil container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren

20m³ afvalcontainer

Scherpe tarieven voor een container huren in Doetinchem

Wanneer u een verbouwing, verhuizing of renovatie gepland heeft staan dan kunt u nu zeer voordelig een container huren in Doetinchem. Bij Budgetcontainers.nl kunt u terecht voor een grote diversiteit aan containersoorten in een evenzo grote diversiteit aan formaten. U kunt bij ons rekenen op een hoogwaardige service, kwaliteit en bovendien een scherp all-in tarief. Wij werken met de beste containerbedrijven bij u in de buurt waardoor u geen onnodige transportkosten hoeft te betalen. Dit is ook meteen de reden waarom een goedkope container huren bij ons gegarandeerd is. Want of u nu bijvoorbeeld in het stadscentrum van Doetinchem woont, in de Torenallee of de Schrijvers en Dichtersbuurt, u kunt bij Budgetcontainers.nl altijd vertrouwen op een snelle en voordelige levering van uw gewenste container.

Een afvalcontainer huren biedt veel voordelen

Bij het besluit tot een verbouwing of renovatie krijgt u te maken met veel zaken die u moet regelen en plannen. Een goedkope container huren helpt u daarbij. Met een container die past bij uw klusproject hoeft u namelijk geen tijd te verspillen aan het heen en weer rijden naar en van de stortplaats van Doetinchem. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook de nodige brandstofkosten voor uw auto. U kiest op onze site eenvoudig de container die u wenst, u klikt het formaat aan en u vult de adresgegevens in. Meer hoeft u niet te doen om de volgende werkdag al uw container van ons geleverd te krijgen. Is uw container vol? Dan halen we deze met dezelfde snelheid en service weer bij u op. Kortom, een of meerdere afvalcontainers huren biedt u niets anders dan tal van voordelen.

Milieubewust uw afvalstromen scheiden

Afhankelijk van de grootte van uw klusproject, kunt u overwegen verschillende soorten afvalcontainers te gaan huren. Stel bijvoorbeeld dat u zowel uw badkamer gaat renoveren als uw woonkamer gaat verbouwen. Dan is het allicht verstandig om zowel een ‘schoon puin’ container te overwegen als een bouw- en sloopafvalcontainer. Wanneer u daarbij besluit ook uw oude meubilair weg te gooien, dan kiest u bij ons met hetzelfde gemak voor een grofvuilcontainer. Handig en zeer milieubewust. Maar ook voor tuinklussen kunt u bij Budgetcontainers.nl te kust en te keur aan containersoorten. Wij hebben maar liefst 7 verschillende containersoorten voor u in ons assortiment:

 • Bouw & Sloop
 • Grofvuil
 • Schoon Puin
 • Houtafval
 • Grond
 • Groenafval
 • Dakafval.

Een goedkope container huren ongeacht uw voorkeursafmeting

U kunt bij ons niet alleen kiezen uit verschillende containersoorten, maar ook uit diverse containerformaten. Stel, u wilt in uw tuin alleen een bepaalde hoek onder handen nemen. Het afval dat dan voortkomt uit uw snoeiwerkzaamheden kunt u in onze groenafvalcontainer werpen. Hiervoor heeft u echter niet een heel groot formaat groenafvalcontainer nodig. Daarom kunt u bij ons voor alle containersoorten kiezen uit een formaat dat precies bij uw klusproject past:

 • Container 3m³
 • Container 4m³
 • Container 6m³
 • Container 10m³
 • Container 10m³ (gesloten).

Het containeradvies van specialisten

Een container huren ja, maar welke containersoort moet u nu eigenlijk kiezen? Bij Budgetcontainers.nl geven wij u graag een gedegen advies. Onze specialisten weten als geen ander wat er bij het afvalcontainer huren komt kijken. Wanneer u bijvoorbeeld een verbouwing gepland heeft staan, dan kan een bouw- en sloopafvalcontainer de gewenste containersoort zijn. Hierin kunt u tal van afvalstromen deponeren. U moet hierbij denken aan metaalsoorten, steenachtige materialen, plastic, gipsplaten, gasbeton en nog veel meer. Maar wanneer u ook uw dak gaat renoveren, dan adviseren wij een speciale dakafvalcontainer. Hierin kunt u dan het dakleer en het eventuele grind kwijt. Deze twee afvalstromen verwerken wij op een separate manier wat de recycling ten goede komt.

Wat is grofvuil en welke container hoort daarbij?

Een grofvuil container huren is aan de orde wanneer u bijvoorbeeld een deel van uw huisraad of meubelen kwijt wilt. Bedden, stoelen, tafels, bankstellen, kasten, noem maar op. U kunt er in dergelijke gevallen voor kiezen om u met uw oude meubels in het drukke verkeer te begeven, op weg naar de stortplaats van Doetinchem. Maar waarom zou u dat doen nu u weet hoe voordelig en snel een afvalcontainer huren is bij Budgetcontainers.nl? U creëert er tijd mee, u bespaart brandstofkosten voor uw auto en u ervaart een groot gemak. Daarbij komt dat u zich onbezorgd op uw klusproject kunt storten terwijl wij ervoor zorgdragen dat uw container wordt verwerkt en de inhoud wordt gerecycled.

Diverse tuinafvalcontainers bij Budgetcontainers.nl

Zoals genoemd kunt u voor een tuinklus een afvalcontainer huren die precies past bij de betreffende tuinafvalstroom. Ditzelfde geldt voor het gewenste containerformaat. Wanneer u bijvoorbeeld besluit uw terras te gaan renoveren, dan heeft u een ander soort en formaat afvalcontainer nodig dan bij het snoeien van de complete tuin. Stel, u gaat voor uw terras eerst wat grond afgraven. Dan kunt bij Budgetcontainers.nl een grondafvalcontainer huren. Ook oude tuinaarde kunt u hier uitstekend in kwijt. Wanneer u daarentegen houtelementen uit uw tuin wilt verwijderen, zoals schuttingen, dan kiest u voor een houtafvalcontainer. Bij veel tuinklusprojecten is de groenafvalcontainer in ieder geval aan de orde. Hierin deponeert u zaken zoals snoeiafval, takken, bladeren, bomen, planten, struiken en onkruid. U ontdekt al snel dat uw eigen groente- en tuinafvalcontainer hiervoor veel te weinig ruimte biedt. Bovendien is het niet toegestaan hier alle tuinafvalsoorten in weg te gooien.

Doetinchem

Lage all-in tarieven voor iedere klus

Bij Budgetcontainers.nl bent u bij een afvalcontainer huren in Doetinchem verzekerd van het laagste containertarief in de regio. Dit komt doordat wij een sterk lokaal netwerk hebben dat bestaat uit diverse containerbedrijven bij u uit de buurt. Een goedkope container huren in Doetinchem kunt u bij ons binnen een mum van tijd realiseren. Wilt u graag meer weten? Dat kan. Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 085-0030208. U kunt ons uiteraard ook een e-mail sturen, info@budgetcontainers.nl, of hiervoor ons online contactformulier gebruiken.

Wij zijn een speler met landelijke dekking, maar een lokaal karakter, waardoor wij de kosten beperkt kunnen houden. We richten ons bij de containerverhuur niet alleen op steden zoalsAmsterdam,Rotterdam,Den haag,Utrecht,Eindhoven,s-Hertogenbosch,Arnhem,Nijmegen,Meppel,Zutphen,Deventer,Tilburg,Zwolle,Amersfoort, maar ook op elke andere stad of dorp in Nederland.