Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering
Gratis annuleren *

Container huren in UTRECHT?

10m³ afvalcontainer

Bouwafval container 10m³
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren
Grofvuil container 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren

10m³ (gesloten) afvalcontainer

Bouwafval container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 525,00.Huidige prijs is: € 494,00.
Huren
Grofvuil container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 525,00.Huidige prijs is: € 494,00.
Huren

20m³ afvalcontainer

Wilt u snel en zonder gedoe een container huren in Utrecht? Doe dit dan via Budgetcontainers.nl. U heeft de keuze uit containers in verschillende formaten en voor diverse afvalstromen. Geef heel eenvoudig uw keuze aan ons door en wij zorgen ervoor dat de container in no time bij u voor de deur staat. Heeft u de container niet meer nodig of zit hij vol? Dan regelen wij dat het verhuurbedrijf de container weer op komt halen.

Het voordeel van een afvalcontainer

Een container huren doet u waarschijnlijk niet elke dag. Wellicht vraagt u zich daarom ook af wat nu eigenlijk de voordelen zijn van zo’n container. Om te beginnen hoeft u dankzij een container niet zelf in de weer met vuilniszakken. Dit is erg handig wanneer u grote hoeveelheden afval hebt als gevolg van een verbouwing of een verhuizing. Dit soort afval past vaak niet in normale vuilniszakken en is meestal veel te zwaar. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport van u afval naar de afvalstortplaats. Met een container bespaart u dus niet alleen tijd maar ook geld. Door het vuil zelf niet af te voeren hoeft u immers de benzinekosten niet te betalen.

Een goedkope container huren doet u via Budgetcontainers.nl

Ziet u er tegen op om een container te huren? Doe dit dan via Budgetcontainers.nl. Dan heeft u de keuze uit een groot aanbod containers voor diverse afvalstromen en in verschillende afmetingen. De afvalcontainer van uw voorkeur zit er zeker tussen. Een aanvraag doet u heel eenvoudig via de website. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het verhuurbedrijf de container bij u aflevert. U hoeft de container dus niet eerst zelf op te halen. Is de container vol of bent u klaar met uw project? Dan kunt het online ophaalformulier op onze website invullen. Vervolgens zal het verhuurbedrijf de container weer bij u ophalen en het afval op milieuvriendelijke wijze verwerken. Vanaf het moment dat u het afval in de bak deponeert hoeft u zich hier dus niet meer mee bezig te houden. Bent u bang dat zo’n afvalcontainer huren erg duur is? Dan stellen wij u graag gerust. Budgetcontainers.nl hanteert zeer scherpe all-in tarieven waardoor een afvalcontainer huren in Utrecht heel betaalbaar is.

Een afvalcontainer huren voor iedere afvalstroom

Wilt u een container huren via onze website? Dan kunt u kiezen uit een ruim en divers aanbod. Bij het maken van uw keuze speelt de afvalsoort een cruciale rol. De omvang van uw afvalstroom is echter ook heel belangrijk. Via Budgetcontainers.nl heeft u namelijk de keuze uit containers in verschillende formaten. U moet dus ook een inschatting maken van de capaciteit die u nodig denkt te hebben. Wij hebben containers voor de volgende afvalsoorten:

  • Hout
  • Grofvuil
  • Bouw -en sloopafval
  • Groenafval
  • Schoon puin
  • Grond
  • Dakafval

Speciale afvalcontainer huren voor puin

Een verbouwing kan enorm stressvol zijn. Het dagelijks leven staat helemaal op zijn kapot en u kunt weken in de rommel zitten. Tenzij u een container voor verbouwingsafval huurt. Met zo’n container voor de deur kunt u de woning tijdens uw verbouwing grotendeels rommelvrij houden. In de container voor verbouwingsafval kunt u allerlei puinafval deponeren. Pakt u het groots aan en gaat u ook slopen? Dan kunt u in plaats van een container voor verbouwingsafval ook een sloopcontainer huren. Zo’n container is ideaal voor de resten van bijvoorbeeld deuren en raamkozijnen. Gaat u het dak vervangen? Dan kunt u beter geen bouw -of sloopcontainer huren. Bij een dakrenovatie komen er namelijk ander soorten afval vrij. Denk bijvoorbeeld aan dakleer en dakgrind. Met een speciale container voor dakafval kunt u er van op aan dat ook deze afvalsoorten op de juiste manier wordt afgevoerd en op milieuvriendelijke wijze verwerkt.

Een grofvuilcontainer maakt opruimen gemakkelijk

Staat er een verhuizing voor de deur? Dan moet u flink opruimen. Bij een nieuw huis hoort immers vaak ook een nieuwe interieur. Zijn uw meubels nog in goede staat? Dan kunt u ze eventueel door verkopen. Heeft u hier geen zin in of zijn uw meubels te zeer beschadigd? Dan kunt u ze beter naar het afvalstation brengen. Ziet u het niet zitten om deze meubels zelf weg te brengen? Maak het u zelf dan gemakkelijk en huur een container voor grofvuil. Met zo’n container hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport van uw oude meubels.

Grofvuilcontainer Utrecht

De container voor al uw tuinafval

Gaat u de tuin eens flink op de schop nemen? Dan kunt u flink wat tuinafval verwachten zoals bladeren, takken, onkruid en snoeiafval. Waarschijnlijk heeft u thuis wel een groencontainer staan. De kans is echter groot dat deze container niet genoeg capaciteit heeft voor al uw tuinafval. Huur dan gewoon een container voor groenafval. Zo’n container biedt voldoende ruimte voor alle rommel uit uw tuin. Heeft u ook veel grondafval zoals zand of tuinaarde? Dan kunt u via Budgetcontainers.nl ook een grondcontainer huren. Voor houtafval zoals de resten van uw schutting of een tuinhuis raden wij aan om een houtcontainer te gebruiken. Uiteraard kunt u ook deze container huren via Budgetcontainers.nl.

Een container huren hoeft niet duur te zijn

Budgetcontainers.nl heeft groot aanbod betaalbare containers voor verschillende afvalstromen. Deze betaalbaarheid heeft alles te maken met onze werkwijze. Zo werken wij samen met lokale containerverhuurbedrijven. Op die manier hoeft het afval niet over lange afstanden te worden getransporteerd. Dit resulteert in lagere transportkosten en dus ook lage huurprijzen voor u als klant. Een ander voordeel van deze samenwerking met lokale bedrijven is dat u nooit lang op uw container hoeft te wachten. In de meeste gevallen kunnen we de container zelfs al de volgende werkdag bij u afleveren.

Goedkope container huren in Utrecht

Heeft u veel afval en wilt u een goedkope container huren? Neem dan eens een kijkje in het ruime aanbod van Budgetcontainers.nl. Heeft u vragen over onze containers? U kunt ons altijd bellen. Ons telefoonnummer is 085-0030208. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@budgetcontainers.nl. Wilt u dat wij u benaderen? Vul dan het contactformulier in. Dan nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn een speler met landelijke dekking, maar een lokaal karakter, waardoor wij de kosten beperkt kunnen houden. We richten ons bij de containerverhuur niet alleen op steden zoalsAmsterdam,Rotterdam,Den haag,Utrecht,Eindhoven,s-Hertogenbosch,Arnhem,Nijmegen,Meppel,Zutphen,Deventer,Tilburg,Zwolle,Amersfoort, maar ook op elke andere stad of dorp in Nederland.