085 003 0208

Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering

Grondcontainer huren

Een grondcontainer huren

Ga je je tuin opnieuw aanleggen? Moet er gegraven worden, om bijvoorbeeld zand te vervangen door tuinaarde? Dan is het handig om een grondcontainer te huren. Hierin kunnen alle grond en aarde producten gestort worden die vrijkomen en afgevoerd moeten worden.

Wanneer is een grondcontainer geschikt?

Een grondcontainer huren is mogelijk bij het lozen van grotere hoeveelheden schone grond, tuinaarde en zand, van niet verdachte locaties. Niet verdachte locaties zijn vrij van vervuiling door bijvoorbeeld chemicaliën, zoals bij industrieterreinen het geval kan zijn.

Om er zeker van te zijn dat de juiste producten worden gestort in de container, hebben we een lijstje gemaakt van de producten die wel en niet toegestaan zijn:

Toegestane producten

  • Tuinaarde
  • Zand
  • Schone, niet vervuilde grond !

Staat het hier niet bij? Bel ons om problemen te voorkomen!

Niet toegestane producten

  • Wortels of boomstronken
  • Zand, aarde of grond vervuild door andere materialen (denk aan plastic, glas, papier en ander afval)
  • Grond afkomstig van industrieterrein
  • Door olie of andere bodemvreemde vloeistoffen vervuilde grond en zand
  • In zakken verpakte grond
  • Klein chemisch afval of gevaarlijk afval (zoals bijv. Verf of verfblikken)
  • Vervuilde grond (zie bodemkwaliteitskaart, of doe navraag bij u gemeente) Bij twijfel neem contact met ons op voordat u gaat bestellen! Indien de grond toch vervuilt blijkt te zijn, zullen wij de grond moeten laten analyseren en deze kosten zullen aan u worden doorberekend.

Staat het hier niet bij? Bel ons om problemen te voorkomen!

Overige punten

Bij twijfel over bepaalde producten, vragen wij je contact met ons op te nemen! Zorg ervoor dat er iemand aanwezig is wanneer de container wordt geplaatst. De container mag gevuld worden tot de rand.

Waarom een grofvuil container huren bij Budgetcontainers.nl?

Bij Budgetcontainers.nl bieden we een keur aan containers. Kies de container die het beste bij jouw klus past en lees welke redenen er nog meer zijn om voor Budgetcontainers.nl te kiezen:

Budgetcontainers.nl is gegarandeerd de goedkoopste aanbieder van containers in Nederland. Doordat wij verschillende maten containers aanbieden, kun je deze toespitsen op jouw klus, wat kostenbesparend kan werken.

Wij werken landelijk, maar ook lokaal. Hierdoor besparen wij transportkosten bij het vervoer van de container naar de plek van bestemming.

Wij hanteren snelle levertijden. Indien je jouw container bestelt op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt deze de volgende werkdag afgeleverd. Onze levertijden zijn van maandag tot en met vrijdag.

Heb je een grond container bij Budgetcontainers.nl gehuurd en moet deze worden opgehaald? Doe dit dan heel makkelijk door het invullen van het ophaalformulier

Wil je meer informatie? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op via 085-0030208.

Direct bestellen? Kijk bij de diverse maten en prijzen!