085 003 0208

Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering

Container huren in TIEL?

10m³ afvalcontainer

Bouwafval container 10m³
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren
Grofvuil container 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren

10m³ (gesloten) afvalcontainer

Bouwafval container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren
Grofvuil container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren

20m³ afvalcontainer

Goedkope container huren in Tiel bij Budgetcontainers.nl

Stel, u wilt snel een container huren in Tiel. Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Budgetcontainers.nl. Wij leveren binnen een mum van tijd uw gewenste container(s) en dit doen wij tegen bijzonder scherpe tarieven. Dit kunnen wij doen doordat wij samenwerken met tal van gerenommeerde verhuurbedrijven bij u uit de buurt. Kortom, of u nu een container nodig heeft in het centrum van Tiel, in Rauwenhof, in Ooij, in Elzenpas of in Ridderweide en Tiel-West: wij staan voor u paraat. Ontdek en ervaar nu zelf alle voordelen van een goedkope container huren. Zodra wij uw containerverzoek ontvangen hebben gaan we voor u aan de slag. Dit betekent doorgaans dat u de volgende werkdag al over uw container kunt beschikken. Zit uw container vol of moet deze omgeruild worden voor een lege? Geen probleem. Bij Budgetcontainers.nl mag u hierbij op dezelfde flexibiliteit rekenen.

Een afvalcontainer huren biedt zorgeloos gemak

Tijdens een verbouwing, een grootschalig klusproject of een verhuizing komen omvangrijke afvalstromen kijken. Nu kunt u steeds met uw aanhangwagen en puinafval heen en weer rijden naar de stortplaats van Tiel. Maar bedenkt u zich dan hoeveel tijd u hieraan kwijt bent. Ditzelfde geldt overigens voor de brandstofkosten. Een goedkope container huren daarentegen, biedt u louter zorgeloos gemak. U geeft eenvoudig uw gewenste container aan ons door, u vult uw adresgegevens in en wij zorgen ervoor dat de container op de afgesproken locatie staat. Hierdoor kunt u zich volledig blijven concentreren op uw project. Dezelfde service bieden wij u voor containerhuur bij tuinrenovaties en dakrenovaties. Ideaal toch?

Een goedkope container huren in diverse formaten

Wij weten als geen ander wat er bij een klusproject kan komen kijken. Daarbij is geen enkel project hetzelfde. Zo kan onder meer de omvang sterk variëren. Om die reden kunt u bij Budgetcontainers.nl kiezen uit diverse containerformaten. Dit is ook handig wanneer u over een beperkte ruimte rondom uw kluslocatie beschikt. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om niet één grote container te huren, maar meerdere kleinere. Zodra uw container vol zit, halen we deze weer bij u op. Daarbij ruilen we deze eventueel weer om voor een lege container. Bij Budgetcontainers.nl kunt u kiezen uit de volgende containerformaten:

 • Container 3m³
 • Container 4m³
 • Container 6m³
 • Container 10m³
 • Container 10m³ (gesloten).

Milieubewust uw afvalstromen scheiden

Naast onze veelzijdige keuze in containerformaten kunt u bij ons ook kiezen uit verschillende containersoorten. Want doorgaans blijft het bij een verbouwing of klusproject niet bij een enkele afvalstroom. Nu wilt u natuurlijk niet uw tuinafval in dezelfde container deponeren als bijvoorbeeld uw puinafval. Daarom hebben we bij Budgetcontainers.nl voor iedere afvalstroom een passende container in het assortiment. Op deze manier uw afvalstromen scheiden is niet alleen erg handig, maar ook milieubewust. Duurzaamheid staat bij Budgetcontainers.nl dan ook hoog in het vaandel. U kunt daarom bij ons kiezen uit de volgende containers voor de verschillende afvalstromen:

 • Bouw & Sloop
 • Grofvuil
 • Schoon Puin
 • Houtafval
 • Grond
 • Groenafval
 • Dakafval.

Afvalcontainers op maat

U wilt een container huren voor uw verbouwing of klus, maar welke containersoort kiest u dan? Bij Budgetcontainers.nl helpen we u hier graag bij. Zo biedt onze bouw- en sloopafvalcontainer in de meeste gevallen de ideale oplossing. Dit komt onder meer doordat u hier verschillend afvalstromen in mag weggooien. U moet hierbij denken aan gasbeton, Tempex producten, gipsplaten, metaalsoorten en ook steenachtige materialen. Daarnaast kunt u deze afvalcontainer huren om uw oude deuren en raamkozijnen in te deponeren. Wanneer u een dakrenovatie gepland heeft staan, hebben wij voor u een aparte container in ons assortiment: de dakafvalcontainer. Dit heeft te maken met het feit dat dak materialen op een separate manier gerecycled moeten worden.

Een container tijdens het verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen of wanneer u een interieurrenovatie plant, kunt u bij ons een grofvuil container huren. Dit type afvalcontainer huren biedt u veel voordelen. In plaats van telkens heen en weer te rijden naar en van de stortplaats in Tiel, kunt u zich blijven focussen op uw klus. Ideaal toch? Oude bankstellen, stoelen, tafels, kasten en bedden: alles kunt u meteen kwijt in deze containers. Zodra uw grofvuil container vol is, komen we deze weer bij u ophalen. Het tijdstip en de locatie worden door u bepaald. Daardoor kunt u meteen genieten van uw nieuwe woning en woninginrichting. Wij zorgen er daarbij voor dat uw grofvuil professioneel wordt gerecycled.

Ervaar het gemak van tuinafvalcontainers

Ook als u een tuinrenovatie inplant of u uw tuin aan een grondige onderhoudsbeurt wilt onderwerpen kunt u bij ons een afvalcontainer huren. U ervaart met onze tuinafvalcontainers een zorgeloos gevoel waardoor u al uw energie kunt steken in uw tuinklus. Wanneer u regelmatig tuiniert, weet u als geen ander dat het snoeiafval alleen al zeer omvangrijk kan zijn. Dit afval werpt u samen met bladeren, onkruid, planten en struiken in onze groenafval container. Wilt u uw schuttingen vervangen? Dan hebben wij hiervoor speciale houtafvalcontainers in het assortiment. Daarnaast kunt u uw oude tuinaarde of afgegraven grond voor een terras kwijt in onze grondafvalcontainer.

Onze all-in tarieven in Tiel

Zoals u merkt, een afvalcontainer huren in Tiel staat bij Budgetcontainers.nl voor puur gemak en bovenal een zorgeloos gevoel. Onze behulpvriendelijke medewerkers stellen alles in het werk om u van de beste service te voorzien. U kiest zelf uw benodigde container op onze site en daarna wordt de container doorgaans al de volgende werkdag op de door u aangegeven locatie geleverd. Daarbij bent u verzekerd van de meest voordelige all-in tarieven van Tiel en omgeving. Dit durven wij u te garanderen omdat wij samenwerken met gerenommeerde verhuurbedrijven uit uw buurt. Dit betekent dat onnodige transportkosten bij ons niet aan de orde zijn. Wilt u ook een goedkope container huren in Tiel? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 085-0030208, of een email sturen naar: info@budgetcontainers.nl. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen via ons online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag tot ziens bij Budgetcontainers.nl.

Wij zijn een speler met landelijke dekking, maar een lokaal karakter, waardoor wij de kosten beperkt kunnen houden. We richten ons bij de containerverhuur niet alleen op steden zoalsAmsterdam,Rotterdam,Den haag,Utrecht,Eindhoven,s-Hertogenbosch,Arnhem,Nijmegen,Meppel,Zutphen,Deventer,Tilburg,Zwolle,Amersfoort, maar ook op elke andere stad of dorp in Nederland.