Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering
Gratis annuleren *

Container huren in ACHTERBOS?

10m³ afvalcontainer

Bouwafval container 10m³
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren
Grofvuil container 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren

10m³ (gesloten) afvalcontainer

Bouwafval container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 525,00.Huidige prijs is: € 494,00.
Huren
Grofvuil container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 525,00.Huidige prijs is: € 494,00.
Huren

20m³ afvalcontainer

Snel en goedkoop een container huren in Achterbos ?

Wilt u een container huren in Achterbos? Zoek dan niet verder, want bij Budgetcontainers.nl kunt u nu voor een zeer scherp tarief snel een of meerdere containers huren. Doordat wij dicht bij u in de buurt gevestigd zijn, bespaart u veel geld aan transportkosten. Ongeacht de afvalsoort staan wij voor u paraat. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen wordt de betreffende container in no time naar het opgegeven adres gebracht. En zodra de container vol zit, halen wij deze meteen weer bij u op. Dat is wel zo prettig.

Het gemak van een afvalcontainer huren

Stel, u besluit te gaan verbouwen, waar laat u dan al het puin? Vooral wanneer het om een grote puinhoeveelheid gaat, is het niet wenselijk op en af te rijden naar de stortplaats in Achterbos. Dat kost u niet alleen veel tijd, maar denk eens aan de brandstofkosten die u dan verbruikt. Een goedkope container huren biedt dan de ideale oplossing. U huurt bij ons de afvalcontainer in de gewenste afmetingen, deze wordt snel bij uw adres geplaatst en u kunt ter plekke het puin in de container deponeren. Wat een gemak. Bovendien halen wij uw afvalcontainer meteen weer op wanneer wij van u dit verzoek krijgen.

Een goedkope container huren in iedere afmeting

Het containeraanbod van Budgetcontainers.nl is zeer uitgebreid. Voor iedere klus hebben wij een bijpassende container in het keuzearsenaal. Is uw container vol? Geen probleem. Wij halen deze in een oogwenk weer bij u op en plaatsen, indien gewenst, meteen een lege container. In veel gevallen is dat al de volgende werkdag. Dit kunnen wij doen doordat wij werken met verhuurbedrijven bij u uit Achterbos. Daardoor kunnen wij u ook te allen tijde precies de container leveren in de gewenste afmetingen. Bij Budgetcontainers.nl heeft u namelijk de keuze uit de volgende containerformaten:

 • Container 3m³
 • Container 4m³
 • Container 6m³
 • Container 10m³
 • Container 10m³ (gesloten).

Alle afvalstromen milieuvriendelijk gesorteerd en afgevoerd

Wanneer u gaat verbouwen of verhuizen dan krijgt u vaak met meerdere afvalstromen te maken. Misschien heeft u bijvoorbeeld een tuin die u grondig aan wilt pakken? Dan krijgt u ook te maken met houtafval en groenafval. U wilt deze verschillende afvalstromen natuurlijk niet in een enkele container plaatsen. Daarom heeft Budgetcontainers.nl een container voor alle mogelijke afvalstromen. Zo behoudt u niet alleen het overzicht, maar bent u tijdens het klussen ook nog eens zeer milieuvriendelijk bezig. U kunt bij ons kiezen uit containers voor de volgende afvalstromen:

 • Bouw & Sloop
 • Grofvuil
 • Schoon Puin
 • Houtafval
 • Grond
 • Groenafval
 • Dakafval.

Wanneer welke container kiezen?

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen dan kunt u veel diverse afvalstromen verwachten. Maar dan, een container huren ja, maar welke? Wij raden u dan zeker een bouw- en sloopcontainer aan. Hierin kunt u nagenoeg alle afval kwijt die u tijdens uw klus tegenkomt. Denk hierbij aan steenachtige materialen, gasbeton, plastic, gipsplaat, Tempex producten en metaalsoorten. Zelfs glas, mits goed verpakt en bovenop de container geplaatst, kunt u hierin kwijt. Stel, u gaat eerst het een en ander slopen, dan kunt u in de bouw- en sloopcontainer ook uw deuren en raamkozijnen deponeren. Gaat u ook uw dak vervangen, dan kunt u een afvalcontainer huren die hier speciaal voor is bedoeld. Onze dakafval containers zijn hier namelijk op gericht en de inhoud wordt na het afhalen milieuvriendelijk gerecycled.

Afvalcontainer voor grofvuil

Een grofvuil container huren doet u bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen of wanneer u uw woning aan een grote opruimactie wilt onderwerpen. U krijgt dan tal van spullen in handen die u kwijt wilt. Bijvoorbeeld een bankstel, oude tafels, bedden, noem maar op. U kunt er dan voor kiezen om steeds heen en weer te rijden naar de vuilstort in Alkmaar, maar zit u daar wel op te wachten? Stel, u woont in Alkmaar centrum, dan wilt u liever niet met uw grofvuil door de stad heenrijden. Een afvalcontainer huren bij Budgetcontainers.nl geeft u dan een geruststellend gevoel. U kunt zich helemaal vastbijten in uw klus, terwijl wij zorgen voor de afvoer van uw grofvuil. U heeft bij ons nergens omkijken naar en u kunt zich volledig richten op waar u mee bezig bent.

Containers voor iedere tuinrenovatie

Een afvalcontainer huren wanneer u uw tuin gaat renoveren is van harte aan te bevelen. Wanneer u nu eindelijk de tuin eens aan wilt pakken, of een tuinontwerp in gedachte heeft die u ten uitvoer wilt brengen, dan bieden onze afvalcontainers de behulpzame oplossing. U komt namelijk al snel tot de conclusie dat uw eigen container veel te klein is. Het snoeiafval alleen al is van een grote proportie. Daarnaast moet u rekening houden met bladeren, onkruid, planten, struiken en mogelijk bomen die u kwijt wilt. U kunt hiervoor bij ons een speciale groenafval container kiezen, evenals een houtafvalcontainer en een grondafvalcontainer. Heeft u de hoeveelheid tuinafval te laag ingeschat? Geen probleem, wij komen dan tussentijds uw afvalcontainer omwisselen. Zo kunt u onbezorgd verder tuinieren.

Onze voordelige all-in tarieven

Zoals u merkt, staat een afvalcontainer huren in Achterbos bij Budgetcontainers.nl voor puur gemak. Onze medewerkers zetten alles op alles om u een hoogstaande service te bieden. U selecteert heel eenvoudig uw gewenste container op onze site en in veel gevallen wordt de container al de volgende werkdag bij u bezorgd. Bovendien bent u bij ons verzekerd van de meest voordelige all-in tarieven. Deze kunnen wij u bieden doordat wij samenwerken met lokale bedrijven bij u in de buurt. Dit betekent dat u geen onnodige transportkosten hoeft te betalen. Een goedkope container huren in Achterbos doet u bij Budgetcontainers.nl in een handomdraai. Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 085-0030208. Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen: info@budgetcontainers.nl, of contact met ons opnemen via het online contactformulier.

Wij zijn een speler met landelijke dekking, maar een lokaal karakter, waardoor wij de kosten beperkt kunnen houden. We richten ons bij de containerverhuur niet alleen op steden zoalsAmsterdam,Rotterdam,Den haag,Utrecht,Eindhoven,s-Hertogenbosch,Arnhem,Nijmegen,Meppel,Zutphen,Deventer,Tilburg,Zwolle,Amersfoort, maar ook op elke andere stad of dorp in Nederland.