Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering
Gratis annuleren *

Maak uw tuin herfstklaar

De zomer die we nu voor een groot deel achter de rug hebben is een van de warmste zomers ooit gemeten. 3 dagen achter elkaar werden warmte records verbroken en bleef men liever binnen dan buiten. Gelukkig zijn we nu weer aanbeland in minder heet weer en is het dus uitstekend om in de tuin te werken. Over iets meer dan een maand breekt de herfst alweer aan en bevinden we ons in regenachtig weer. Veel regen is niet ideaal om in de tuin te werken. Daarom zien we dat er veel klussen gedaan worden aan het einde van de zomer net voor de herfst begint. Vaak wordt er veel aandacht bestaand aan het zomerklaar maken van uw tuin, maar ook het herfstklaar van de tuin is iets om rekening mee te houden.

Weg met het tuinhuisje

Misschien heeft u deze zomer nog kunnen genieten van het tuinhuisje in de achtertuin. Het is de perfecte opslagplek voor gereedschap en tuinmeubilair. Het jammere is dat tuinhuisjes niet altijd even lang mee gaan en na een aantal jaar dus toe zijn aan vervanging. Het verwijderen en plaatsen van een tuinhuisje in de stromende regen is natuurlijk niet ideaal. Daarom is het de ideale klus voor aan het einde van de zomer. Vaak zijn tuinhuisjes in deze periode ook extra aantrekkelijk geprijsd.
Bij ons kunt u een afvalcontainer huren voor verschillende afvalstromen. Zo kunt u een container huren voor hout zodat u op die manier uw tuinhuisje op de juiste manier kunt afvoeren. Zelf heen en weer rijden naar de milieustraat zorgt voor veel stress en is niet ideaal. Een afvalcontainer huren voor hout is een zeer goedkope container. Het is dus niet alleen heel handig, het scheelt ook in portemonnee.
Wanneer u kiest voor een container huren nemen wij alle zorgen uit handen. We plaatsen en halen de container weer op op een tijdstip wat u uit komt. Het enig wat u hoeft te doen is de container vullen. Naar het afval heeft u dus geen omkijken meer.

Pak de gehele tuin aan

De afvalcontainer voor hout die u bij ons kunt huren is een goedkope container, maar ook de containers voor grond-, tuin- en groenafval zijn de voordeligste containers die u bij ons kunt huren. Naast een grote klus zoals het verwijderen van een tuinhuisje kunt u dus ook de gehele tuin aanpakken. Wanneer u een heg flink wilt gaan snoeien komt u vaak met meer groenafval te zitten dan u dacht. In dat geval kan een groencontainer de ideale oplossing zijn om gemakkelijk van uw afval af te komen. Wanneer u ook met grond komt te zitten raden wij u aan om een aparte grondcontainer of tuinafval container te huren. In een container voor groenafval mag namelijk maar maximaal 5% grond gestort worden. In een container voor tuinafval heeft u deze restrictie niet. In de afvalcontainer voor tuinafval mogen ook tuinschuttingen van hout. Het is dus de ideale container als u meerdere klussen in de tuin gaat uitvoeren.