Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering
Gratis annuleren *

Bestelt u een container op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) vóór 15:00 uur? Dan kan deze container meestal de volgende werkdag al afgeleverd en geplaatst worden! Hierbij zijn weekenden en feestdagen uitgezonderd. Heeft u de container ontvangen? Dan mag deze container maximaal acht weken zonder extra kosten bij u op de locatie blijven staan. Mocht u hem dan nog langer willen huren dan kost dat € 12,10 per week extra inclusief Btw Is het nodig dat de goedkope huur container eerder opgehaald wordt? Dan horen wij dit uiteraard graag. U kunt dan contact opnemen of het ophaalformulier invullen. Bij het ophalen is het niet per se nodig dat u aanwezig bent (bij brengen is dit, voor het aanwijzen van de plaatsingslocatie, wel aan te raden). Hetzelfde geldt voor de gevallen waarin wij uw oude volle container moeten vervangen met een nieuwe: u hoeft niet thuis te blijven. Onze chauffeur plaatst de nieuwe container altijd op exact dezelfde plek als waar de eerdere stond: tenzij u anders wenst uiteraard.

Bij het afhalen is het voor ons belangrijk dat de container op de juiste wijze beladen is. Is dit niet het geval? Dan brengen wij € 100,00 per uur in rekening voor het opnieuw beladen van de container.

Spelregels voor het verhuur van de container
Het plaatsen van een container op stoep, trottoir, inrit, tuin of anders gebeurt volledig op risico en rekening van de huurder van de container. Budgetcontainers.nl accepteert geen vorm van aansprakelijkheid voor schade die wordt veroorzaakt door de container, of de vrachtwagen.

Met betrekking tot plaatsing is het eveneens uw eigen verantwoordelijkheid om na te gaan of een vergunning nodig is. Overleg altijd met uw gemeente over plaatsing van de container op parkeerplekken (de openbare weg). Het is belangrijk om benodigde vergunningen zelf tijdig aan te vragen. Wij accepteren op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor het niet hebben van de vergunning. Boetes worden direct aan de huurder doorbelast.