Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering
Gratis annuleren *

Het huren van een container is ontzettend handig wanneer u weet dat er veel afval vrij gaat komen bij werkzaamheden. Denk hierbij aan opruimwerkzaamheden, of bijvoorbeeld een verbouwing. Hierbij is het goed om na te denken over de containersoort die u gaat huren. Daarnaast is het handig om na te denken over de vergunning die vereist is voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Van welke factoren is deze vergunningaanvraag afhankelijk?

Een container plaatsen op eigen terrein
Tijdens verbouwingen of andere werkzaamheden, is het prettig afval te verzamelen in een container. Hierbij is het fijn als deze container op een tactische plek staat. Plaatst u de container op eigen terrein? Dan hoeft u geen vergunning aan te vragen. Wel is deze optie vanzelfsprekend afhankelijk van de ruimte die u heeft. Denk aan een tuin, of oprit. Heeft u geen ruimte om een container op eigen terrein te plaatsen? Dan zijn er nog steeds mogelijkheden…

Een huurcontainer plaatsen op de openbare weg
Wilt u de container plaatsen op de openbare weg? Bijvoorbeeld op een parkeervak? Dan heeft u bij vrijwel alle Nederlandse gemeentes een vergunning nodig. Het is daarom erg belangrijk om, voordat u een container gaat huren, contact op te nemen met uw gemeente. Hierbij kunt u dan de vraag stellen naar de benodigde stappen voor het krijgen van een vergunning.

Wij sluiten in alle gevallen aansprakelijkheid uit indien u niet de juiste vergunningen heeft voor onze huur containers. Eventuele boetes worden aan u doorgezet.