Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering
Gratis annuleren *

In het voorjaar een container huren?

Het weggooien van afval kan vooral stress opleveren voor bedrijven, meergezinswoningen, maar ook voor huishoudens met veel bewoners; afvalcontainers huren heeft veel voordelen omdat ze veel meer ruimte bieden voor afvalverwijdering dan vuilnisbakken van conventionele afmetingen. Zeker bij een hoge afvalproductie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hoe u kunt voorkomen dat de afvalcontainer overstroomt tot het volgende bezoek aan de vuilnisophaaldienst. De grootte van de afvalcontainer is echter niet alleen voordelig in termen van het grotere afvalvolume. De conventionele vuilnisbak kan door de wind en het weer worden rondgegooid en het afval kan zich in alle richtingen verspreiden. De ruime vuilnisbak van het conventionele huisvuil kan wel het voordeel hebben dat grotere ladingen afval zo kunnen worden opgeborgen dat het er van buiten goed uitziet. De grote deksel van de vuilnisbak zorgt er ook voor dat zelfs veel afval in de bak blijft zonder dat alles eruit loopt en biedt in combinatie met de hoogte een uitstekende bescherming tegen het binnendringen van dieren.

Flexibel


Een ander voordeel van het huren van een afvalcontainer ten opzichte van de kleinere vuilnisbak is de opening met een voetpedaal. Het voetpedaal heeft niet alleen als voordeel dat u de container niet met uw handen hoeft aan te raken, maar ook dat kleinere mensen en oudere of zieke mensen de container gemakkelijk met minder kracht kunnen openen. Het deksel van een huurcontainer kan ook handmatig worden geopend, in tegenstelling tot de conventionele vuilnisbak hoeft u zich geen zorgen te maken over de grootte dat deze tijdens de storm opengaat en de vuilnis rondvliegt. Omdat de afvalcontainers worden gehuurd en niet gekocht, kunnen ze worden verbeurd wanneer ze niet meer nodig zijn, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het weggooien. Hoeveel afvalcontainers u wilt huren, is geheel aan u en kan worden afgestemd op uw afvalconsumptie. Heeft u bijvoorbeeld veel groen afval, dan kunt u daarvoor een Groen afvalcontainer huren, etc. Het is natuurlijk mogelijk om afvalcontainers te huren om op te ruimen en voor uitgebreidere schoonmaakacties, hier kunt u de grote bakken vullen met veel afval en hoeft u zich geen zorgen te maken dat het deksel niet meer dicht kan. Hoewel huurcontainers veel groter zijn dan conventionele vuilnisbakken, kunnen ze dankzij hun rol zelfs met veel inhoud worden geduwd zonder dat er veel kracht voor nodig is.

Een veiligere werkplek


Door gebruik te maken van een container op uw werklocatie, zorgt u voor de veiligheid van uw werknemers door de bouwplaats schoon en vrij te houden. Door een container te hebben, vermijdt u het omgaan met willekeurige stapels afval en puin die een veiligheidsrisico kunnen vormen voor werknemers en iedereen die door het gebied loopt / rijdt. Het hebben van een afvalcontainer zal de kans op ongelukken, verwondingen, rechtszaken en vele andere gevaren drastisch verminderen. Een goede afvalverwijdering is zeker gunstig voor het milieu. Wanneer er meer afval in één keer wordt opgehaald en afgevoerd, vermindert dit de CO2-uitstoot van kiepvoertuigen die uw werkterrein in en uit komen. Door afval rechtstreeks in de gehuurde vuilnisbak te deponeren, verkleint u bovendien het risico dat afval of puinbloedzuigers in de grond en het grondwater in het gebied terechtkomen. Door een afvalcontainer te huren voor uw werklocatie, heeft u een plek aangewezen om afval op te ruimen, waarvan iedereen op de hoogte is. Dit elimineert al het werk of de inspanning die nodig is om afval op te stapelen of te verwijderen, waardoor uw werknemers hun tijd en energie kunnen besteden aan het daadwerkelijke project dat voorhanden is. Dit verlaagt ook de kosten en verhoogt de winst, aangezien werknemers veilig en efficiënt kunnen werken en zich door de locatie kunnen verplaatsen.