085 003 0208

Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering

Container huren in MAASTRICHT?

10m³ afvalcontainer

Bouwafval container 10m³
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren
Grofvuil container 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren

10m³ (gesloten) afvalcontainer

Bouwafval container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren
Grofvuil container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren

20m³ afvalcontainer

Een container huren in Maastricht

Wilt u een container huren in Maastricht of in één van de omliggende plaatsen? Doe dit dan via Budgetcontainers.nl. Op onze website vind u een groot aantal containers voor verschillende afvalstromen. U kunt er één bestellen door via onze website een aanvraag te doen. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat de container zo snel mogelijk op het door u opgegeven adres wordt afgeleverd. Heeft u de container niet meer nodig? Dan haalt het verhuurbedrijf de container gewoon weer op.

Een afvalcontainer huren staat voor gemak

Veel mensen kiezen ervoor om het afval van hun verbouwing zelf in te zamelen en af te voeren. Achteraf krijgen ze daar vaak spijt van. Een verbouwing geeft namelijk veel meer troep dan men verwacht. Dit soort rommel kunt u niet zomaar in één of twee afvalzakken deponeren en bij het vuil zetten. Met het inzamelen van afval is veel tijd gemoeid en met het afvoeren ervan nog veel meer. U moet vaak meerder keren van en naar de vuilstortplaats rijden. Dit vertaalt zich in hogere benzinekosten. U zou natuurlijk ook alles in één keer weg kunnen brengen met behulp van een aanhanger of een busje. Dit kost u echter ook weer geld. Geld wat u beter uit zou kunnen geven aan het huren goede afvalcontainer. Met zo’n container bij de hand hoeft u zich helemaal niet druk te maken over het transport en de verwerking van het afval. Bovendien bespaart u zichzelf flink wat tijd en moeite.

Zonder problemen een goedkope container huren

Wilt u een container huren maar ziet u op tegen alles wat er bij komt kijken? Huur uw container dan via Budgetcontainers.nl. Wij maken het u namelijk heel gemakkelijk. U neemt een kijkje in het assortiment op onze website en maakt een keuze. Wij hebben containers voor diverse afvalstromen. Dus wat u uw project ook is, van slopen en verbouwen tot tuinieren of dakrenovatie, wij hebben de geschikte container. Heeft u een keuze gemaakt? Dan plaatst u een aanvraag via onze website en wij zorgen ervoor dat de container bij u wordt afgeleverd. Hier hoeft u zelf verder niets voor te regelen. Dan kunnen wij hem tussentijds voor u laten legen. U vult heel eenvoudig het online ophaalformulier in op onze website. Vervolgens komt het verhuurbedrijf de container legen. Ook als u de container niet meer nodig heeft kunt u dit formulier invullen. Dan zorgen wij dat de container zo snel mogelijk weer bij u word opgehaald.

Containers voor al uw afvalstromen

Budgetcontainers.nl streeft er naar om voor zoveel mogelijk afvalsoorten een geschikte container te kunnen bieden. Op dit moment verhuren wij containers voor hout, grond, dakafval, groenafval, bouwafval, grofvuil, sloopafval en schoon puin. U kunt het beste een container kiezen die correspondeert met uw meest voorkomende afvalstroom. U kunt bij ons containers in verschillende afmetingen huren. Het is daarom aan te bevelen om een inschatting te maken van het aantal kubieke meters wat u nodig denkt te hebben voor uw afval.

Containers voor verbouwingsprojecten

Staat er binnenkort een grote verbouwing voor de deur? Waarom dan geen goedkope container huren voor verbouwingsafval. Zo’n container is groot genoeg voor typisch verbouwingsafval zoals puin en steen. Voor het echte sloopwerk raden we aan om een sloopcontainer te huren. Een container voor sloopafval is uitermate geschikt voor al uw overtollige bouwmaterialen zoals bijvoorbeeld oude deuren en raamkozijnen. Gaat u het dak van uw woning vernieuwen? Dan moet u er rekening mee houden dat u het oude dakleer en dakgrind niet bij het verbouwingsafval of sloopafval kunt gooien. Dakleer en dakgrind moet op een milieuvriendelijke wijze worden afgevoerd. Dit betekent dat u het moet scheiden van het andere afval zodat u het milieu zo min mogelijk belast. Speciaal voor dit doel hebben wij een container voor dakafval in ons assortiment.

De perfecte afvalcontainer huren voor uw grofvuil

Gaat u bijna verhuizen of moet u als nabestaande een huis leegruimen? Dan zult u heel wat moeten sjouwen. Tenzij u een container voor grofvuil huurt natuurlijk. Dan hoeft u alle oude meubels en rommel alleen nog maar in de container te deponeren. Zo riskeert u geen hernia en het gaat het opruimen een stuk sneller. Als de container vol zit komt het verhuurbedrijf de container weer ophalen. Zij ontfermen zich vervolgens over uw afval en zorgen dat het op de juiste manier word afgevoerd en verwerkt.

De tuin opknappen? Waarom geen afvalcontainer huren?

Is uw tuin toe aan flinke opknapbeurt maar heeft u heeft u geen zin in de rommel? Dan kunnen wij ons heel goed voorstellen dat u het klusje voor u uit blijft schuiven. Uw eigen groencontainer is immers niet groot genoeg voor zoveel tuinafval. Gelukkig is hier een oplossing voor: een afvalcontainer huren voor groenafval. U huurt de container, gooit hem vol, en wij laten hem weer bij u ophalen. Zo bent u in no time van alle rommel af. Verwacht u niet veel tuinafval maar wel veel overtollige grondproducten zoals tuinaarde en zand? Dan kunt u in plaats van een container voor groenafval beter een grondcontainer huren. Hetzelfde geldt voor houtafval. Wilt u bijvoorbeeld een oude schutting of tuinhuis slopen? Dan kunt u de resten hiervan in een speciale houtcontainer gooien. Uiteraard kunt u ook deze container via onze website huren.

Containers Maastricht

Onze huurtarieven zijn heel voordelig

Een container huren kan heel prijzig zijn. Gelukkig is dit via Budgetcontainers.nl nooit het geval. Wij houden onze prijzen laag omdat wij samenwerken met lokale containerverhuurbedrijven. Dankzij deze samenwerking krijgt u altijd een container van een bedrijf bij u in de buurt. Dit scheelt in de transportkosten en dus ook in het tarief wat u betaalt. Onze samenwerking met lokale bedrijven heeft echter nog een voordeel. Omdat uw container nooit van ver hoeft te komen, kunnen wij hem al heel snel bij u laten bezorgen. Wilt u onze voordelige tarieven uitproberen en een afvalcontainer huren in Maastricht? Probeer het uit en wellicht staat die container al de volgende werkdag bij u voor de deur.

Goedkope container huren in Maastricht

Wilt u een goedkope container huren via Budgetcontainers.nl? Doe dan snel een aanvraag via onze website. Wilt u meer informatie of persoonlijk contact met onze medewerkers? U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 085-0030208. Mailen kan naar info@budgetcontainers.nl. Wilt u dat wij zelf contact met u opnemen? Laat dan uw gegevens achter in het contactformulier op onze website.

Wij zijn een speler met landelijke dekking, maar een lokaal karakter, waardoor wij de kosten beperkt kunnen houden. We richten ons bij de containerverhuur niet alleen op steden zoalsAmsterdam,Rotterdam,Den haag,Utrecht,Eindhoven,s-Hertogenbosch,Arnhem,Nijmegen,Meppel,Zutphen,Deventer,Tilburg,Zwolle,Amersfoort, maar ook op elke andere stad of dorp in Nederland.