Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering
Gratis annuleren *

Container huren in KERKRADE?

10m³ afvalcontainer

Bouwafval container 10m³
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren
Grofvuil container 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren

10m³ (gesloten) afvalcontainer

Bouwafval container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 525,00.Huidige prijs is: € 494,00.
Huren
Grofvuil container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 525,00.Huidige prijs is: € 494,00.
Huren

20m³ afvalcontainer

Een container huren in Kerkrade en omgeving?

Een container huren in Kerkrade? Bij Budgetcontainers.nl kunt u terecht voor iedere containersoort in diverse afmetingen voor al uw afvalstromen. Bovendien kunnen wij u zeer scherpe all-in tarieven bieden, omdat wij dichtbij u in de buurt gevestigd zijn. Dus u kunt in de Kerkrade altijd een goedkope container huren. Ook maakt het niet uit voor wat voor afvalsoort u een container zoekt. Wanneer wij uw containeraanvraag hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat de gewenste afvalcontainer binnen een mum van tijd naar het opgegeven adres wordt gebracht. Zodra u de container vol heeft, halen wij deze met dezelfde hoogstaande service weer bij u op. Een geruststellend idee nietwaar?

Waarom een afvalcontainer huren?

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt wanneer u gaat verbouwen of renoveren, maar een goedkope container huren biedt u veel voordelen. Tenzij u natuurlijk veel tijd kwijt wilt zijn aan het heen en weer rijden naar de stortplaats in Kerkrade? Vast niet. En dan hebben we het nog niet eens over de brandstofkosten van uw auto. Om deze reden biedt Budgetcontainers.nl u altijd een containersoort op maat. Dit betekent dat wij voor iedere afvalsoort een geschikt containerformaat voor u in huis hebben. Wanneer u vandaag uw gewenste containersoort via onze site bestelt, dan brengen wij deze de eerstvolgende werkdag bij u langs. Deze zelfde snelheid en servicegraad bieden wij u bij het afhalen van de volle container.

Een goedkope container huren, ongeacht de afmeting

U heeft bij Budgetcontainers.nl een ruime keuze in goedkope containers, ongeacht de gewenste afmeting. Zo heeft u voor een badkamerrenovatie waarschijnlijk een kleiner formaat container nodig dan wanneer u uw hele woning gaat verbouwen. Ook kan het zo zijn dat u een beperkte ruimte heeft rondom uw kluslocatie. Dan is het misschien wenselijk om meerdere kleinere containersoorten te huren die wij altijd op het door u aangegeven tijdstip komen afleveren en ophalen. U laat ons uw planning weten en wij doen de rest. Bij Budgetcontainers kunt u kiezen uit de volgende formaten voor wat betreft afvalcontainers:

 • Container 3m³
 • Container 4m³
 • Container 6m³
 • Container 10m³
 • Container 10m³ (gesloten).

De verschillende containersoorten van Budgetcontainers.nl

Naast de diversiteit in afmetingen kunt u ook bij ons terecht voor een diversiteit aan containersoorten. Vooral bij grotere verbouwingen, renovaties en verhuizingen krijgt u met verschillende soorten afvalstromen te maken. Zo heeft u voor afval binnenshuis vaak een bouw- en sloopafvalcontainer nodig, of een grofvuilcontainer, terwijl u buiten voor uw tuin een groenafvalcontainer wilt huren. Budgetcontainers.nl levert u dan precies de container die u zoekt en die helemaal bij uw klus past. Bovendien levert u hierdoor samen met ons een milieuvriendelijk visitekaartje af. Wanneer wij namelijk de containers bij u afhalen, wordt de inhoud ervan zorgvuldig gerecycled. U kunt kiezen uit de volgende containersoorten:

 • Bouw & Sloop
 • Grofvuil
 • Schoon Puin
 • Houtafval
 • Grond
 • Groenafval
 • Dakafval.

Bouw- en sloopafvalcontainer voor meerdere afvalstromen

Een container huren voor tijdens een verbouwing of renovatie staat vaak gelijk aan een bouw & sloop afvalcontainer huren. De reden hiervoor is dat u in deze containersoort tal van verschillende afvalstromen kunt deponeren. Denkt u hierbij aan gipsplaat, deuren, kozijnen, gasbeton, Templex producten, plastic, steenachtige materialen en zelfs glas. Het enige dat wij van u vragen is om het glas goed te verpakken en bovenop de container te plaatsen. Voor de rest kunt u onbezorgd het meeste van uw bouw- en sloopafval in deze containersoort kwijt. Wilt u tijdens de verbouwing of renovatie ook uw dak vernieuwen? Dan kunt u hiervoor een zogeheten dakafvalcontainer bij ons huren. Zo kunnen wij dakleer en grind op een milieuverantwoorde manier recyclen.

Waarvoor dient de grofvuilcontainer?

Wanneer u uw huidige meubilair wilt vervangen omdat u bijvoorbeeld voor een andere interieurstijl heeft gekozen, dan kunt u bij ons een grofvuil container huren. Hier kunt u alles in weggooien wat met meubilair te maken heeft en veelal ook de meeste soorten huisraad. Denkt u hierbij aan bedden, banken, stoelen, fauteuils, tafels en kasten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw oude meubilair naar de stortplaats van Kerkrade te brengen, maar is dat wel handig? Stel, u woont in de binnenstad van Kerkrade, dan moet u met al uw grofvuil het drukke verkeer zien te trotseren. Met een afvalcontainer huren bij Budgetcontainers.nl heeft u al deze stress niet. U focust zich volledig op uw huis en wij regelen de rest.

Containers voor tuin- en terrasverbouwingen

Wilt u uw terras verbouwen of misschien een terras plaatsen waar nu een deel van uw tuin is? Dan kunt u een afvalcontainer huren die speciaal is bedoeld voor deze klussen. Zo kunt u bij Budgetcontainers.nl een houtafvalcontainer huren voor uw oude schuttingen en andere houten terraselementen. Wanneer u eerst een stuk grond moet afgraven voor een nieuw terras, dan kunt u met hetzelfde gemak een grondafvalcontainer bij ons huren. Ook voor tuinaarde zijn deze containers zeer geschikt. Naast een terrasverbouwing kunt u uiteraard ook voor een container bij ons terecht wanneer u een tuinrenovatie op de planning heeft staan. U plaatst in onze groenafvalcontainer al uw snoeiafval, uw oude planten, struiken en bomen. Ook voor bladeren, onkruid en takken is de groenafvalcontainer bedoeld. Zodra u klaar bent in de tuin of met het terras, halen wij de volle containers binnen een mum van tijd bij u op.

Altijd een voordelig all-in tarief

Een afvalcontainer huren in Kerkrade bij Budgetcontainers.nl verzekert u te allen tijde van hoogstaande kwaliteit, flexibiliteit en een scherp all-in tarief. Wij werken samen met diverse containerbedrijven bij u in de buurt, waardoor u niet onnodig veel geld kwijt bent aan transportkosten. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus doen onze vriendelijke medewerkers er alles aan u topkwaliteit te bieden. Ook een goedkope container huren in Kerkrade? Check onze site of bel met 085-0030208. U kunt ons ook een e-mail sturen: info@budgetcontainers.nl, of gebruik maken van ons online contactformulier.

Wij zijn een speler met landelijke dekking, maar een lokaal karakter, waardoor wij de kosten beperkt kunnen houden. We richten ons bij de containerverhuur niet alleen op steden zoalsAmsterdam,Rotterdam,Den haag,Utrecht,Eindhoven,s-Hertogenbosch,Arnhem,Nijmegen,Meppel,Zutphen,Deventer,Tilburg,Zwolle,Amersfoort, maar ook op elke andere stad of dorp in Nederland.