085 003 0208

Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering

Container huren in HAARLEM?

10m³ afvalcontainer

Bouwafval container 10m³
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren
Grofvuil container 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren

10m³ (gesloten) afvalcontainer

Bouwafval container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren
Grofvuil container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren

20m³ afvalcontainer

Een goedkope container huren in Haarlem kan heel interessant voor u zijn wanneer u bijvoorbeeld van plan bent om binnenkort te gaan verbouwen. Is dit voor u het geval? Bestel dan snel uw container en laat hem bezorgen waar u wilt in Haarlem. De afvalkenners van budgetcontainers.nl bieden u containers aan voor alle verschillende afvalstromen. Er zal dus ongetwijfeld een container beschikbaar zijn voor uw afval. Het verschilt natuurlijk per klus hoeveel afval u gaat verzamelen, daarom wordt door budgetcontainers.nl ook containers aangeboden die verschillen in grootte. Het huren van een container in Haarlem, moet makkelijk en snel zijn, dat is één van de speerpunten van budgetcontainers.nl. Is de klus geklaard en zit de afvalcontainer vol? Via onze website kunt u aangeven wanneer u de container wilt op laten halen.

 • Wij rekenen met all-in tarieven
 • Vandaag (voor 15:00 uur) besteld, betekent morgen al geplaatst
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland.

Wat u kunt verwachten van een container huren in Haarlem.

U gaat verbouwen en afval hoort hier helaas altijd bij. Het laatste waar u zich mee bezig wilt houden is wel het verzamelen en het afvoeren van dit afval. Door de jaren heen hebben wij met budgetcontainers.nl de nodige ervaring opgedaan in het opslaan en transporteren van afval. Wij vinden het vooral belangrijk dat u zonder irritatie en met een volle focus te werk kan gaan, zonder over het afval na te hoeven denken. Kortom, u moet ontzorgd worden. Wanneer u een container in Haarlem huurt, kunt u een container verwachten die geschikt is voor het afval wat u gaat verzamelen. Daarbij hoort ook de juiste grootte van de container. Over het opslaan en het vervoeren hoeft u zichzelf dus geen enkele zorgen over te maken. Normaal gesproken wordt dit als kostbaar, lastig en tijdrovend gezien, maar dit keer is dat dus niet het geval. Een afvalcontainer huren is dan precies wat u nodig heeft. U kunt het vuil ter plekke in de container gooien en het verhuurbedrijf verzorgt het transport en de afvalverwerking.

Hoe het huren van een container in Haarlem in zijn werk gaat.

Simpel en snel, dat is waar Budgetcontainers.nl voor staat. Tijdens de eerste stap kijkt u wat voor afval u gaat verzamelen en welke container daar dus bij hoort. De tweede stap houdt in dat u kijkt naar de hoeveelheid afval wat u gaat verzamelen. Wanneer u deze stappen heeft doorlopen en wanneer u betaald heeft, kunt u de container de volgende dag al op de stoep verwachten. Belangrijk is dan wel dat u de bestelling voor 15:00 uur heeft afgerond. Wanneer dit onverhoopt toch niet lukt, dan nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Milieubewust Haarlem

Het milieu is een belangrijk onderwerp binnen budgetcontainers.nl en daarom vinden wij het ook zo belangrijk dat het juiste afval in de daarvoor bedoelde afvalcontainers wordt verzameld. Op deze manier kan het afval uiteindelijk op de juiste manier verwerkt worden. Via onderstaande links kunt u precies zien welke afvalstromen wij hebben en wat voor afval wel en wat voor afval niet in de desbetreffende container geworpen mag worden.

 • Bouw -en sloopafval
 • Grofvuil
 • Grond (linkjes naar de juiste pagina’s hieronder)
 • Schoon puin
 • Hout
 • Groenafval
 • Tuin
 • Dakafval

Kosten container huren Haarlem

Het huren van een container in Haarlem kan op verschillende manieren. De kosten verschillen per afvalstroom en ook de grootte van de container heeft invloed op de uiteindelijke prijs. Tijdens het bestelproces kunt u duidelijk zien wat de verschillen precies betekenen.

Ervaringen van onze klanten

 1. Kees van Vught ‘Ik ben goed geholpen door deze club, blij mee’
 2. Martine Bijl‘Wij zijn lekker in de tuin bezig geweest, geen omkijken naar het afval, heerlijk.’
 3. Richard de Vrij Vaker een container gehuurd, maar dit ging echt soepel’

Goedkope container huren in Haarlem

Heeft u een vraag of wilt u een goedkope container huren via Budgetcontainers.nl? Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer 085-0030208. Een e-mail sturen kan ook. Ons e-mailadres is info@budgetcontainers.nl. Een andere optie is het invullen van het contactformulier op onze website. Na ontvangst van dit formulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wij zijn een speler met landelijke dekking, maar een lokaal karakter, waardoor wij de kosten beperkt kunnen houden. We richten ons bij de containerverhuur niet alleen op steden zoalsAmsterdam,Rotterdam,Den haag,Utrecht,Eindhoven,s-Hertogenbosch,Arnhem,Nijmegen,Meppel,Zutphen,Deventer,Tilburg,Zwolle,Amersfoort, maar ook op elke andere stad of dorp in Nederland.