Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering
Gratis annuleren *

Container huren in ASSEN?

10m³ afvalcontainer

Bouwafval container 10m³
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren
Grofvuil container 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 495,00.Huidige prijs is: € 473,00.
Huren

10m³ (gesloten) afvalcontainer

Bouwafval container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 525,00.Huidige prijs is: € 494,00.
Huren
Grofvuil container gesloten 10m3
Oorspronkelijke prijs was: € 525,00.Huidige prijs is: € 494,00.
Huren

20m³ afvalcontainer

Altijd voordelig een container huren in Assen

Stel, u wilt voordelig en snel een container huren in Assen, waar kunt u dan terecht? Welnu, bij Budgetcontainers.nl. Wij zijn specialist in containers voor alle afvalsoorten en bij ons kunt u dan ook voor ieder doeleinde een goedkope container huren. Omdat wij ook bij u in de buurt gevestigd zijn, kunnen wij u te allen tijde een superscherp all-in tarief bieden. U krijgt bij ons hierdoor namelijk niet te maken met onnodige transportkosten. Tegelijkertijd bent u om dezelfde reden verzekerd van een snelle service. Dus of u nu in het centrum van Assen woont, in Marsdijk, Lariks, Peelo, het Noorderpark, Kloosterveen of Pittelo, u kunt bij Budgetcontainers.nl altijd rekenen op een voordelige en flexibele kwaliteitsservice.

Een afvalcontainer huren staat gelijk aan gemak

Wanneer u uw woning wilt gaan verbouwen of renoveren, dan krijgt u ongetwijfeld met puinafval te maken. Nu kunt u ervoor kiezen om telkens heen en weer te rijden naar de stortplaats van Assen. Dit kost u echter veel tijd. Tijd die u natuurlijk veel beter kunt besteden aan uw klusproject. Daarnaast moet u ook rekening houden met de brandstofkosten van uw auto om naar en van de Asser stortplaats te rijden. Wilt u dat? Vast niet. Daarom is een goedkope container huren de perfecte oplossing. U huurt bij ons de afvalcontainer die u wenst en deze wordt vervolgens binnen een mum van tijd bij u afgeleverd. Budgetcontainers.nl hanteert daarna dezelfde snelheid bij het afhalen van uw volle container. Ideaal toch?

Een goedkope container huren in alle soorten en maten

Omdat geen klusproject hetzelfde is, biedt Budgetcontainers.nl u een zeer ruime keuze aan containersoorten- en afmetingen. De keuze in de diverse maten is niet alleen van belang bij de omvang van uw klusproject, maar ook bij de beschikbare ruimte rondom uw kluslocatie. Wanneer u bijvoorbeeld een beperkte ruimte heeft om uw gehuurde container te kunnen plaatsen, dan kunt u bij Budgetcontainers.nl ook voor meerdere kleinere containers kiezen. Maakt u zich hierbij geen zorgen over een tijdige levering en afhaling. Deze garanderen wij u namelijk. U geeft aan wat uw tijdsplanning is en wij leveren uw containers op exact het gewenste tijdstip. Ditzelfde geldt voor het afhalen. U kunt bij ons kiezen uit deze containermaten:

 • Container 3m³
 • Container 4m³
 • Container 6m³
 • Container 10m³
 • Container 10m³ (gesloten).

Afvalcontainersoorten te kust en te keur

Bij kleinschalige verbouwingen en renovaties is het vaak voldoende om een enkele containersoort te huren. Ongeacht of u de klus binnenshuis of buitenshuis wilt uitvoeren. Maar wanneer u een groter verbouwingsplan op de planning heeft staan, dan is het vaak zo dat u met meerdere afvalstromen te maken krijgt. Zo heeft u naast bouw- en sloopafval misschien ook grofvuil dat u kwijt wilt? Ook wanneer een tuinrenovatie deel uitmaakt van uw klusproject, dan is het handig hiervoor een speciale container bij uw woning te hebben staan. U kunt daarom bij Budgetcontainers.nl kiezen uit 7 verschillende containersoorten:

 • Bouw & Sloop
 • Grofvuil
 • Schoon Puin
 • Houtafval
 • Grond
 • Groenafval
 • Dakafval.

Vriendelijk advies bij uw containerkeuze

U wilt een container huren, maar u weet niet welk containersoort te kiezen? Geen zorgen, de vriendelijke vakspecialisten van Budgetcontainers.nl helpen u graag. Bij een verbouwing of renovatie is het al gauw raadzaam een bouw- en sloopafvalcontainer te huren. Waarom? In deze containersoorten kunt u diverse afvalstromen storten. Deze containers zijn namelijk onder meer geschikt voor metaalsoorten, plastic, gasbeton, steenachtige materialen, gipsplaten en ook Tempex producten. Daarnaast kun u ook glas in deze containers kwijt, zij het bovenop en goed verpakt. Bij een dakrenovatie moet u wel een andere afvalcontainer huren. Het dakleer en het grind volgen een ander recycleproces en daarom kunt u hiervoor een speciale dakafvalcontainer huren.

En wat doet u met het grofvuil?

Daarvoor kunt u een speciale grofvuil container huren. Deze containersoort gebruikt u bijvoorbeeld wanneer u oud meubilair wilt weggooien. Dit kan zijn tijdens een verhuizing, of omdat u uw meubilair in een andere interieurstijl wilt hebben. Denkt u hierbij aan stoelen, tafels, bedden, kasten, banken en andersoortige huisraad. Uiteraard kunt u het grofvuil zelf naar de stortplaats in Assen brengen, maar ook hiervoor geldt: dit kost u veel tijd. Deze tijd kunt u ongetwijfeld beter besteden. En stel u woont in het centrum van Assen, dan wilt u ongetwijfeld niet met uw oude meubilair door de stad hoeven te rijden. Daarom kunt u nu bij Budgetcontainers.nl snel en voordelig een afvalcontainer huren. Wij zorgen ervoor dat al uw oude meubilair in no time is verwerkt en op een milieuvriendelijke manier is gerecycled. Hierdoor kunt u zich volledig blijven richten op uw huis en inrichting.

Diversiteit in tuinafvalstromen

Net als binnenshuis krijgt u ook buitenshuis te maken met diverse afvalstromen wanneer u bijvoorbeeld uw tuin renoveert. Hiervoor kunt u dan bij Budgetcontainers.nl een speciale afvalcontainer huren. Stel, u wilt een terras bouwen in uw tuin. Dan gaat u waarschijnlijk eerst beginnen met zand afgraven. Dit zand kunt u samen met oude tuinaarde in onze grondafvalcontainer kwijt. Voor schuttingen en houtelementen in uw tuin kunt u gebruik maken van onze houtafvalcontainers. Onze groenafvalcontainer gebruikt u wanneer u snoeiwerkzaamheden verricht en onkruid, bladeren of oude struiken wilt weghalen. Twijfelt u over de containersoort? Neemt u dan contact met ons op. Samen met u stellen we een op maat gemaakt containerplan op zodat u zich onbezorgd op uw tuin en terras kunt blijven focussen.

Assen

De laagste all-in tarieven van Assen

Een afvalcontainer huren in Assen staat bij Budgetcontainers.nl voor onbezorgd klussen. Of u nu uw woning gaat verbouwen of een tuinrenovatie gepland heeft staan. Op onze site kunt u heel eenvoudig uw gewenste container kiezen en daarna aangeven waar wij deze moeten afleveren en afhalen. Bij Budgetcontainers.nl een goedkope container huren in Assen biedt u niets anders dan gemak. Bovendien staan wij garant voor de laagste all-in tarieven in de regio. Kies vertrouwd voor Budgetcontainers.nl. Huur uw container op onze site of raadpleeg ons eerst voor meer informatie via 085-0030208. Daarnaast kunt u een mail sturen: info@budgetcontainers.nl, of ons benaderen via het online contactformulier.

Wij zijn een speler met landelijke dekking, maar een lokaal karakter, waardoor wij de kosten beperkt kunnen houden. We richten ons bij de containerverhuur niet alleen op steden zoalsAmsterdam,Rotterdam,Den haag,Utrecht,Eindhoven,s-Hertogenbosch,Arnhem,Nijmegen,Meppel,Zutphen,Deventer,Tilburg,Zwolle,Amersfoort, maar ook op elke andere stad of dorp in Nederland.