Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering
Gratis annuleren *

Afvalcontainer huren.

Gaat u verhuizen, verbouwen of opruimen in of om het huis? U staat er wellicht nog niet bij stil hoeveel afval hierbij komt kijken. En wat zou u het beste kunnen doen om dit zo makkelijk mogelijk voor uzelf te laten verlopen. Juist, een afvalcontainer huren! Al het vuil op één plek, dicht bij huis en de container wordt geleverd en opgehaald voor u.

Verschillende soorten containers.

Er zijn zeven soorten afvalstromen. Hierdoor kunt je kiezen uit zeven soorten containers. Voor dat u een de juiste container kiest moet u eerst weten onder welke afvalstroom uw vuil hoort. Hieronder staan de zeven afvalstromen voor onder elkaar met de daarbij behorende ”soort vuil”.
1. Schoon puin;
Voorbeeld: betonpuin, metselpuin, bestratingspuin, stenen, straatklinkers, dakpannen, vloertegels.
2. Bouw & Sloopafval;
Voorbeeld: hout, puin, metalen, isolatiematerialen, kunststof en gipsplaten.
3. Grofvuil en huisraad;
Voorbeeld: huisraad, meubilair, stoelen, kasten, gordijnen, tapijten, grof restafval, metalen, kunststof, papier en plastic.
4. Hout;
Voorbeeld: bestaat uit diverse lagen of stukken hout die gelijmd zijn.
5. Grond;
Voorbeeld: Alle soorten grond.
6. Tuin- en groenteafval;
Voorbeeld: grootschaliger houtafval, zoals takken, snoeihout en boomstronken en plantaardig materiaal, zoals groenafval.
7. Dak afval;
Voorbeeld: dakleer of dakgrind, teerhoudend of bitumeus, en ook aanklevend isolatiemateriaal

Afval is goud waard!

Wilt u bijdragen aan een beter milieu? Dan is het scheiden van het afval al een mooie eerste stap. Daarnaast bevat afval veel materialen die opnieuw gebruikt kunnen worden door te recyclen. Het afval dat niet gerecycled kan worden die gaan allemaal op een hoop en in de verbrandingsoven. De verbranding levert energie op voor stroom. Afval is dus echt goud waard!

Hoe kunt u afvalcontainer huren?

Tegenwoordig kunt u op verschillende manieren een container huren. Dit kan telefonisch, online en/of persoonlijk. Het meest gebruikelijke is momenteel om alles online te regelen. Daarnaast is dit ook de meest praktische manier, omdat u al het aanbod naast elkaar kan neerleggen. Voordat u een container zult huren.

Container huren; de voordelen!


U heeft één grote container voor al uw afval! Het zal uw klusjesman óf uzelf erg veel tijd besparen. Het vuil hoeft u alleen naar de desbetreffende container te brengen en u bent klaar. U bespaart zo de kosten van het heen en weer rijden. Wat ook erg fijn is, is dat u óf uw klusjesman minder tijd kwijt is voor het vuil en zó meer tijd heeft voor de klus waar u hem voor heeft aangenomen. Het vuil is meteen weg en kan iedereen een stuk veiliger werken. Ten slotte zal de container worden gebracht en weer opgehaald. Is die vol? Dan bestel je een nieuwe, dat is ook zo gebeurt.

Let op hoe u de container belaad!! Iedere container mag volledig beladen worden tot de rand. Echter moet u rekening houden dat als u boven de rand komt het niet meer dan 20 centimeter mag zijn. Mocht dit wel het geval zijn dan krijgt u waarschijnlijk te maken met een extra toeslag.