Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering
Gratis annuleren *

Welke afvalcontainer heb ik nodig?

Doe de check met onze keuzehulp of lees onder de keuzehulp verder!

Schoon puin container?

Gaat u de nieuwe bestrating aanleggen en moet de oude worden afgevoerd? Dit mag in een schoon puin container. Daar mogen uitsluitend harde steensoorten in dus geen gips of gasbeton. Met een schoon puin container ruim je deze afvalstroom op de juiste wijze op.


Schoon grond container huren?


Je bent aan wat verandering in je tuin toe en bouwt er een schuurtje. Dit betekent dat je door al het graafwerk met wat extra zand in je tuin opgescheept zit. Dit zand kun je verzamelen in een schoon grond container en dit laten afvoeren.

Tuinafval container huren?


Je bent de tuin aan het veranderen, en er kom zowel grond, schoon puin, als groenafval vrij wat afgevoerd moet worden? Hiervoor kunt u online bij ons een tuinafval container huren. Hier mogen de drie genoemde afvalstromen samen in. D

Gaat u verhuizen?


Bij het inladen en sorteren van alles dat bij de verhuizing mee moet, kom je al gauw tot de ontdekking dat er veel zaken bij liggen die klaar zijn voor de schroothoop. Uiteraard zal je dit moeten afvoeren. Kijk goed welke container u gaat huren of neem contact op met 1 van onze medewerkers, die kunnen u prima adviseren.

Een afvalcontainer huren?


We hebben gezien dat de afvalcontainer goed van pas komt bij het opruimen van je woning en het afvoeren van puin. Ook is het duidelijk dat er diverse soorten containers beschikbaar zijn voor het type afval dat u wenst af te voeren. Bij het huren van de container is 4 weken huur bij de prijs onbegrepen. Daarna kost het € 12,10 per week extra.

Corona en de afvalcontainer.


We leven in een uitdagende tijd waarbij COVID 19 de wereld op zijn kop heeft gezet. Velen zijn, in feite, genoodzaakt thuis de situatie af te wachten. Natuurlijk tijd om alles in het huis op orde te stellen.