Levering in heel NL

All-in tarieven

Gemakkelijk besteld

Snelle levering
Gratis annuleren *

Klussen in de zomer  

De zomer is het perfecte seizoen om te gaan klussen. De zomer en het voorjaar zijn uitermate geschikt om de tuin klaar te maken voor het warme weer, maar ook binnenshuis kan er genoeg gedaan worden.

Wanneer de koude maanden weer achter de rug zijn, gaat bij veel mensen de kluskoorts weer kriebelen. Het is dan ook een stuk fijner om te klussen als het buiten droog is in plaats van dat het staat te regen of sneeuwen. Zo kunt u makkelijker klusmaterialen buiten opslaan als het om een grote klus gaat en loopt uw container niet vol water als u kiest voor een afvalcontainer huren.

Kleine klussen

Bij een klus in de zomer kan het zijn dat u denkt aan het wegbreken aan die ene muur, maar u kunt ook een aantal kleine klussen afvinken van de lijst. Iedereen heeft wel een aantal kleine klussen die al snel blijven liggen en uitgesteld worden. Denk hierbij aan het schoonmaken van roosters in het huis, het bijstellen en smeren van scharnieren en afvoerleidingen reinigen.

U kunt het ook iets groter aanpakken. Zo kunt u in de zomer en in het voorjaar prima een van de muren in huis gaan schilderen. In deze maanden komen veel bouwmarkten met aantrekkelijke aanbiedingen. U bent namelijk niet de enige die aan de slag gaat. Bouwmarkten spelen hier goed op in waardoor de kans groot is dat uw favoriete kleur voor aan aantrekkelijke prijs te koop is.

Pak het groots aan

De zomer is ook de uitlezen kans om groots te gaan klussen. Denk daarbij aan het plaatsen van een nieuwe keuken, wegbreken van een muur of het leggen van een nieuwe vloer. Het leggen van nieuw laminaat kan prima in een dag. Wanneer het buiten droog is, kunt u alle meubelen daar even neerzetten. U hebt namelijk wel een lege ruimte nodig.

Wanneer u het echt groots gaan aanpakken door bijvoorbeeld te gaan slopen, zijn er een aantal extra zaken waar u rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld goed na of u wel wat hulp kunt gebruiken en wat u met al het afval gaat doen. Bij sloopwerkzaamheden is dat altijd meer dan u denkt.

Wanneer u binnenshuis gaat klussen of in de tuin, de kans is groot dat u met veel afval komt te zitten. Een tip die wij u graag willen geven is om te kiezen voor een afvalcontainer huren. Met een goedkope container bespaart u vooral tijd en op de kosten. Het fijne is dat u in een keer van al het afval af bent. Een container huren is heel simpel en niet alleen voor bedrijven. U als particulier kunt ook gewoon een container huren en deze voor de deur laten plaatsen. Wij leveren een goedkope container binnen een werkdag en halen hem ook weer binnen een werkdag op.